Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι – Οι συντάξεις και οι μισθοί είναι διασφαλισμένα

Στρατούλης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι – Οι συντάξεις και οι μισθοί είναι διασφαλισμένα
«Ο εσωτερικός δανεισμός είναι η μόνη λύση»
«Η χώρα μας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι», ανέφερε σήμερα, Πέμπτη, από το ραδιόφωνο του Alpha, ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, προσθέτοντας πως o μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι «μορφές εσωτερικού δανεισμού».
Ωστόσο, τόνισε ότι «όσον αφορά τα ρευστά διαθέσιμα των ταμείων θα πρέπει να είναι εθελοντική η απόφαση τους για το αν θα τα δώσουν», αναφερόμενος στην ΠΝΠ, που υπέγραψε η κυβέρνηση.
«Οι συντάξεις και οι μισθοί είναι διασφαλισμένοι», επανέλαβε ακόμα μία φορά ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία»
Ερωτηθείς για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ. Στρατούλης σχολίασε ότι η Ελλάδα βρίσκεται μεν σε κρίσιμο σταυροδρόμι, αλλά και «τα περιθώρια των δανειστών δεν είναι πολύ μεγάλα».
«Αν κάτι δεν πάει καλά θα διακυβευτούν και δικά τους συμφέροντα», τόνισε, ειδικότερα, ο υπουργός.
Ο ίδιος εκτιμά ότι στο άτυπο Eurogroup θα τεθεί με «πολιτικό τρόπο, ο οδικός χάρτης», που θα οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις έως τις 11 Μαΐου».
Τέλος, κατέληξε με νόημα, πως «όσο πιο αποφασιστικός και σταθερός είσαι στις απόψεις σου, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πετύχεις το στόχο σου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης