Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διεκδικεί η Χρυσή Αυγή στις επικείμενες εκλογές

Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διεκδικεί η Χρυσή Αυγή στις επικείμενες εκλογές
Ρεαλιστικός ο στόχος του διψήφιου ποσοστού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον γ.γ., κ. Νίκο Μιχαλολιάκο
Ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διεκδικεί η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον γενικός γραμματέας, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί ρεαλιστικό τον στόχο του διψήφιου ποσοστού στις επικείμενες εκλογές.
Τις απαντήσεις αυτές έδωσε ο γ.γ. του κόμματος της Χ.Α. κ. Νίκος Μιχαλολιάκος , σε ερωτήσεις που έθεσε το bankingnews.gr.
Ο γ.γ. του κόμματος θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι μετεκλογικά θα συνεργαστούν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία στο σχηματισμό κυβέρνησης και ο ρόλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα περάσει στο τρίτο κόμμα, που θα είναι η Χρυσή Αυγή.
Ο κ. Μιχαλολιάκος στο ερώτημα πως η Χ.Α. ως αντιμνημονιακό κόμμα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον κ. Αλέξη Τσίπρα είπε:
«Εμείς δηλώνουμε εθνικιστικό κόμμα και είμαστε αντιμνημονιακοί διότι πιστεύουμε ότι τα Μνημόνια καταστρέφουν το έθνος, την οικονομία και δημιουργούν την ύφεση, η οποία έχει οδηγήσει την ανεργία στα ύψη.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ των Εθνικιστικών και των Μαρξιστών, καθώς εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε καμία θυσία για να κρατήσουμε τις καρέκλες μας, αλλά θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του προγράμματος μας.
Θα προχωρήσουμε άμεσα στην καταγγελία του Μνημονίου και στη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου», τόνισε, στη συνέχεια.
Ωστόσο, ο κ. Μιχαλολιάκος απέφυγε τις προσωπικές αιχμές με αποδέκτη τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος και πήρε την τρίτη διερευνητική εντολή.
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως όλο το σύστημα είναι ενάντια της κόμματός του και πρόσθεσε ότι στη Βουλή υπάρχουν δύο κόμματα: όλοι οι άλλοι και η Χρυσή Αυγή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης