Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ): Κάθε ημέρα που περνάει η εικόνα θα αντιστρέφεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ - Στα όρια της η ΝΔ

Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ): Κάθε ημέρα που περνάει η εικόνα θα αντιστρέφεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ - Στα όρια της η ΝΔ
Οι ψηφοφόροι απομακρύνονται από τα μικρότερα κόμματα τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι παρά το μούδιασμα του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, η εικόνα θα αντιστραφεί υπέρ του όσο προχωρά η προεκλογική συζήτηση διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
Σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» του ΑΠΕ, η κα.Γεροβασίλη υποστήριξε πως οι ψηφοφόροι απομακρύνονται από μικρότερα κόμματα και απαντούν στο δίλημμα ποιος θέλουν να τους κυβερνήσει.
«Το δίλημμα μπαίνει αρκετά έγκαιρα, μπαίνει από τώρα, αν θα κυβερνήσει η ΝΔ και ο Μεϊμαράκης ή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.
Η ΝΔ έχει αγγίξει τα όρια της και με ποσοστό συσπείρωσης 75%, δεν έχει δυναμική να το αυξήσει περαιτέρω, ενώ αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εμφάνισε συσπείρωση 50%, έχει λόγους, που είναι υπαρκτοί, να πιστεύει, ότι η εικόνα αντιστρέφεται υπέρ του κάθε μέρα που περνάει», υπογράμμισε η κα.Γεροβασίλη.
Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της κας. Χαραλαμπίδου από τη Λαϊκή Ενότητα ότι το κόμμα της θα μπορούσε να στηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρξει απεμπλοκή από τα μνημόνια, η κα.Γεροβασίλη είπε ότι ορισμένα πράγματα λέγονται για να λέγονται.
«Θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία, που έχει ένα τριετές σταθερό χρηματοδοτικό περιβάλλον και περιθώρια για διαπραγμάτευση και τη συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους.
Απεμπλοκή θα υπάρξει με την λήξη του προγράμματος.
Σε όλη την διαπραγματευτική προσπάθεια, που χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι τρόποι για να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ μία παρένθεση, οι απ’ έξω δεν τα κατάφεραν, έχουμε κερδίσει τη μεγάλη συζήτηση για το χρέος και την αλλαγή.
Το ζήτημα είναι να υπάρχει και μέλλον, γιατί με τις υπάρχουσες συνθήκες, που δημιουργήθηκαν από τα προηγούμενα μνημόνια, δεν υπήρχε μέλλον για τη χώρα» τόνισε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης