Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Ουδέποτε θύμωσε ο Τσίπρας με υπουργούς – Μίλησε για κατάχρηση λόγου

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Ουδέποτε θύμωσε ο Τσίπρας με υπουργούς – Μίλησε για κατάχρηση λόγου
Άδικο μέτρο η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα τόνισε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε θύμωσε με τους υπουργούς αλλά απλά μίλησε για κατάχρηση λόγου διατύπωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα για επιπλήξεις υπουργών για τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.
«Βεβαίως οι υπουργοί θα μιλούν για το έργο τους» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα.Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στην επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, υποστήριξε πως πρόκειται για άδικο μέτρο.
«Πολλοί γονείς με στερήσεις στέλνουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία και κάνουμε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα» υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Όσον αφορά το θέμα των πλειστηριασμών η κα.Γεροβασίλη είπε πως «θα δώσουμε μάχη για την προστασία της πρώτης κατοικίας», αναφέροντας πως «δεν γίνονται αποδεκτά πράγματα που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό την κατοικία των χαμηλών στρωμάτων».
Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «δεν έχουμε διάθεση ρεβανσισμού, ούτε κανάλια θέλουμε να κλείσουμε και όλα αυτά που ακούγονται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης