Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η προστασία της σύνταξης παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα και θα την επιτύχουμε

Γεροβασίλη: Η προστασία της σύνταξης παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα και θα την επιτύχουμε
Tο Μάρτιο δημοπρατούνται οι άδειες των καναλιών εθνικής εμβέλειας, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη
«Η προστασία της σύνταξης παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα και θα την επιτύχουμε», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews.
Όπως η ίδια αναφέρει, «ακριβώς γι' αυτό το λόγο προχωρήσαμε στον ανασχεδιασμό όλου του ασφαλιστικού συστήματος και δεν επιλέξαμε την τακτική των προκατόχων μας, οι οποίοι έβαζαν ψαλίδι στις συντάξεις για να εξασφαλίσουν λίγους μήνες ζωής σε ένα σύστημα που οι ίδιοι κατέστρεψαν».
Τονίζει δε, πως «παραμένει η βάσιμη αισιοδοξία» ότι ως το Πάσχα των Καθολικών θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Η ίδια σχολιάζοντας τις κοινωνικές αντιδράσεις για το ασφαλιστικό, κάνει λόγο για «στημένες παραστάσεις» για τα κανάλια από ορισμένους «επιτήδειους», «κομματικούς παρατρεχάμενους», κάποιους «αρκούντως ευνοημένους από το προηγούμενο σύστημα» και κάποιους από το χώρο της άκρας δεξιάς.
Περαιτέρω, αναφερόμενη στο προσφυγικό, αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεσμευτεί για τις μονομερείς ενέργειες χωρών-κρατών, «οι οποίες υποσκάπτουν τα θεμέλια και τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης».
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «παίρνουν επικίνδυνο μονοπάτι όσοι κερδοσκοπούν πολιτικά στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό».
Τέλος, προαναγγέλλει ότι το Μάρτιο δημοπρατούνται οι άδειες των καναλιών εθνικής εμβέλειας, ενώ προχωράει με ταχείς ρυθμούς το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης και στο διαδίκτυο.
Ακόμη, κατηγορεί την αντιπολίτευση για σύμπλευση με ορισμένα συμφέροντα στο χώρο των ΜΜΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης