Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Καταθέτω αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη - Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Καταθέτω αγωγή κατά  της Όλγας Γεροβασίλη - Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Τι έγραψε σε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος
Στην κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, προχωρά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε«καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη».
Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος, στο twitter, έγραψε «όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».
Σημειώνεται ότι αφορμή για την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου κατά της κ. Γεροβασίλη αποτέλεσε η δήλωση της ότι με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας ‘’Έθνος’’ για τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο.
«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.
Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Κουμουτσάκου, ο οποίος μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι.
Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.
Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου.
Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.
Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης