Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει – Δύσκολο το 2017

Καραμανλής: Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει – Δύσκολο το 2017
Η ΝΔ λέει την αλήθεια, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την Ελλάδα υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Τσίπρα έχει αρχίσει διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είπε πως οι κινήσεις της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα προμηνύουν εκλογές.
«Κάθε 15 ημέρες έχουμε τη μεγάλη τιμή να έχουμε τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη και έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καραμανλής, ο οποίος έκανε λόγο για ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης.
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε δύσκολο και προβληματικό το 2017, τόνισε πως θα υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις, ενώ υποστήριξε πως η ΝΔ που λέει την αλήθεια στους πολίτες, είναι αυτή τη στιγμή η μόνη επιλογή για την Ελλάδα, αν θέλουμε όπως είπε, «να μην ανοίξει και πάλι μια συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».
Ο κ.Καραμανλής αφού παραδέχθηκε ότι και η ΝΔ έχει υπογράψει μνημόνια και έχει κάνει λάθη, ερωτηθείς με ποιους θα συνεργαστεί μετεκλογικά η ΝΔ και αν θα κάνει προσκλητήριο σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, τόνισε ότι αυτό θα το αποφασίσουν οι πολίτες.
Ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί η ΝΔ με το Ποτάμι ο κ.Κακλαμάνης είπε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως δεν θα μπει στη Βουλή ενώ ερωτηθείς για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι υπάρχει εσωτερική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ για το εάν θα πρέπει η όχι να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Όπως είπε, δεν μπορεί να απαντήσει για την επόμενη ημέρα καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποια κόμματα θα μπουν στην επόμενη βουλή, υπογραμμίζοντας πως το σίγουρο είναι ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση, θέλει δίπλα της την κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης