Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για Σκοπιανό: Όταν σε ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία γραμμή, πρέπει να πέσει

Κικίλιας για Σκοπιανό: Όταν σε ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία γραμμή, πρέπει να πέσει
Η θέση της ΝΔ είναι ενιαία και συνολική υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι «όταν σε ένα μείζον εθνικό θέμα η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία γραμμή, κανονικά πρέπει να πέσει» διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει τρεις γραμμές για το Σκοπιανό.
«Έχει τη θέση στελεχών της, όπως ο κ. Τσακαλώτος που έχουν μιλήσει στο παρελθόν για ονομασία "Μακεδονία" στο γειτονικό κράτος.
Τη θέση του κ. Τσίπρα που προσπαθεί με μυστική διπλωματία να περάσει μια συμφωνία αντίθετη με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Τη θέση του συγκυβερνήτη και υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου, που λέει ότι δεν ψηφίζει επ’ ουδενί αυτή τη συμφωνία» ανέφερε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κικίλιας, ο οποίος είπε ότι αντιθέτως η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση.
«Η θέση της ΝΔ είναι θέση ενιαία και συνολική, που να περιλαμβάνει αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, απαλοιφή κάθε αλυτρωτικού στοιχείου (γλώσσα, εθνότητα, ταυτότητα, σύμβολα) και μία ονομασία για όλες τις χρήσεις», ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν πριν φτάσει η διαπραγμάτευση στο ονοματολογικό» είπε ο κ.Κικίλιας.
«Αν ο κυβερνητικός εταίρος, οι ΑΝΕΛ, δεν πιστεύει στη λύση η οποία προκρίνεται, δεν αρκεί να μην ψηφίσει.
Αλλά δεν υφίσταται ενιαία κυβερνητική γραμμή, δεν υφίσταται εθνική θέση και η κυβέρνηση κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης