Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Σαφές το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνίας

Κικίλιας: Σαφές το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνίας
Απέναντι στην πολιτική της απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δίνει ελπίδα για μια νέα εκκίνηση είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι είναι σαφές το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως ανοίγει διαρκώς η ψαλίδα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας.
«Στην παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κλείσει την ψαλίδα, το στοιχείο της αλήθειας έχει καταρρεύσει.
Βλέπουμε υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να βγαίνουν, υπό το καθεστώς πανικού, και να υπόσχονται αναφανδόν προσλήψεις, ενώ ο κόσμος ξέρει ότι είναι αδύνατον πλέον ή στήνουν τεχνάσματα να διώξουμε 10.000 κληρικούς για να πάρουμε 10.000 δημοσίους υπαλλήλους.
Όλα αυτά δείχνουν πολιτική πρεμούρα, καθώς δημιουργείται η αίσθηση ότι η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ κοινωνίας και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ολοένα και περισσότερο.
Απέναντι στην πολιτική της απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία δίνει ελπίδα για μια νέα εκκίνηση και έναν διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων. Αυτό πιστώνεται η παράταξή μας στις δημοσκοπήσεις» υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις μετά τις εκλογές.
«Η ΝΔ θα απευθυνθεί από την Κεντροαριστερά μέχρι τη δημοκρατική Δεξιά για να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, να ξαναβάλει ένα επενδυτικό πρόσημο στη χώρα, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Το κάλεσμα που απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απ' ευθείας προς τους πολίτες, όχι τους πολιτικούς» είπε ο κ.Κικίλιας αναφέροντας πως «ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες να μη συμβιβαστούν με τη μιζέρια».
«Πρέπει να γίνει στη χώρα ένα επενδυτικό σοκ.
Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα» τόνισε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης