Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Πολάκης με απροκάλυπτο τρόπο παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία

Κικίλιας: Ο Πολάκης με απροκάλυπτο τρόπο παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία
Υπάρχει ο υπουργός Δικαιοσύνης διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ
Για αδιανόητη κατάσταση στον χώρο της Δικαιοσύνης έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στις εξελίξεις με την υπόθεση της Novartis.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική εξέλιξη την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που μιλά για εκτροπή που καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.
«Ο κ. Πολάκης με απροκάλυπτο τρόπο παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Καλογήρου, υπάρχει;
Η κ. Ξένη Δημητρίου, η οποία έχει δείξει πολύ μεγάλη ευαισθησία σε άλλα θέματα, υπάρχει;
Θα πάρουν θέση αυτοί που ηγούνται της Δικαιοσύνης σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο, σε αυτά τα οποία λέγονται;
Είναι αδιανόητα αυτά που γίνονται.
Είναι τραγελαφικές οι γκάφες που γίνονται!
Προστατευόμενοι μάρτυρες που από τη μια μέρα στην άλλη διώκονται, που ο ένας γνωρίζει τον άλλον, που συναντώνται στα εισαγγελικά γραφεία» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος είπε πως η υπόθεση Novartis άνοιξε όταν είδαν τα δύο τεράστια συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό και την αντίθεση του ελληνικού λαού σε Τσίπρα και Καμμένο».
«Κατηγορήθηκαν 10 πολιτικά πρόσωπα.
Σήμερα, ενώ πλησιάζει η ώρα που έρχεται η συμφωνία των Πρεσπών στο Κοινοβούλιο - και θα δούμε ποιοι βουλευτές θα την ψηφίσουν και θα πάρουν το βάρος απέναντι στην Ιστορία της Μακεδονίας - ξαναβγαίνει αυτή η υπόθεση με συνταρακτικές αλλαγές.
Θεωρώ ότι ο τρόπος που εκκινήθηκε η υπόθεση αυτή έχει πολιτικές προεκτάσεις, ανεξάρτητα του υπαρκτού σκανδάλου Novartis.
Η κυβέρνηση φοβήθηκε τα συλλαλητήρια και το "έριξε" στη δημοσιότητα και τώρα το επαναφέρει λίγο πριν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή» είπε ο κ.Κικίλιας.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, ο κ.Κικίλιας δήλωσε πως ο κ. Τζανακόπουλος έλεγε πριν λίγους μήνες ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης αν ο κ. Καμμένος δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να κυβερνήσουν με κυβέρνηση μειοψηφίας, θέλουν να σύρουν τη χώρα για μερικούς μήνες ακόμα με μια κυβέρνηση που δεν έχει νομιμοποιήσει ο ελληνικός λαός» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης