Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Συνεννοημένοι μέχρι τέλους οι Τσίπρας, Καμμένος – Το 80% των Ελλήνων λέει όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Κικίλιας: Συνεννοημένοι μέχρι τέλους οι Τσίπρας, Καμμένος – Το 80% των Ελλήνων λέει όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών
Βουλευτές «λυγίζουν» τον αξιακό τους κώδικα για να έχουν το οποιοδήποτε πολιτικό μέλλον είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι Τσίπρας και Καμμένος είναι συνεννοημένοι μέχρι τέλους διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
«Βγαίνοντας από αυτή τη θλιβερή πολιτική περίοδο θα αποκαλύπτονται μέσα από το σκοτάδι όλα τα σενάρια, θα υπάρχουν πολιτικοί που θα περπατούν με το κεφάλι ψηλά και θα βλέπουν τον κόσμο στα μάτια και άλλοι που θα περπατούν με το κεφάλι σκυμμένο μεταξύ των συμπολιτών τους» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν αναφέρεται σε αυτούς που βρίσκονται πολιτικά απέναντι αλλά έχουν μια καθαρή στάση αλλά σε αυτούς που τη μια μέρα λένε το ένα και το άλλη το άλλο με γνώμονα το μικροπολιτικό τους συμφέρον.
Μάλιστα ο κ.Κικίλιας ανέφερε ως παράδειγμα βουλευτή, ο οποίος πριν από χρόνια ανήκε στον Συνασπισμό, μεταπήδησε στην Ευρωβουλή με το ΠΑΣΟΚ, μετά στο Ποτάμι και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Ιούνιο, καταψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών και τώρα δηλώνει ευθαρσώς ότι θα την ψηφίσει.
«Πολλά πρέπει να εξηγηθούν από αυτούς και αυτές που «λυγίζουν» τον αξιακό τους κώδικα, προκειμένου να έχουν το οποιοδήποτε πολιτικό μέλλον» είπε ο κ.Κικίλιας.
«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφασίζουν για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, να περάσουν μια επιζήμια συμφωνία από την πίσω πόρτα.
Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος είναι συνεννοημένοι μέχρι τέλους.
Η αισθητική του κ. Τσίπρα, ο αξιακός του κώδικας και οι αρχές του συνάδουν με του κ. Καμμένου, γι' αυτό και τέσσερα χρόνια περπάτησαν εναγκαλισμένοι.
Όλοι θυμόμαστε τις αγκαλιές του κ. Καμμένου με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά το 2015.
Ο σεξισμός, τα ρατσιστικά σχόλια, οι βωμολοχίες από το twitter, οι ύβρεις στους πολιτικούς αντιπάλους, δεν ξεχνιούνται, ούτε ξεπλένονται» ανέφερε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υποτίμησε τον ελληνικό λαό.
«Είναι εμφανές ότι πάνω από το 80% της ελληνικής κοινωνίας είναι ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών και δε θέλει να δοθεί η "μακεδονική" εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα, οριζόντια και πέρα από κόμματα.
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη ρητορική κάποιου κόμματος.
Έχει να κάνει με την ιστορική μας αλήθεια, την οποία μετά από 25 χρόνια ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Καμμένο και τον κ. Κοτζιά θέλουν να διαστρεβλώσουν για ίδιον πολιτικό συμφέρον» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι «οι συνάδελφοι βουλευτές που θα δώσουν αύριο το βράδυ ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα έχουν αποκλειστικά το βάρος της ευθύνης της συμφωνίας των Πρεσπών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης