Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Φιγούρα του χθες με λόγο «βαθιά διχαστικό» και «μανιχαϊστικό»

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Φιγούρα του χθες με λόγο «βαθιά διχαστικό» και «μανιχαϊστικό»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «αφελείς» και «επιδερμικές» τις διαπιστώσεις του κ. Τσίπρα για τα προβλήματα της κοινωνίας
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Μια φιγούρα του χθες και ο ίδιος και οι πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής οι ίδιοι και απαράλλαχτοι αφού δεν κατάφεραν να βρουν και να προσελκύσουν ούτε ένα καινούργιο πρόσωπο, ο ίδιος και το κόμμα του, προσδοκούν να επαναφέρουν αυτά που η κοινωνία αυτά που η χώρα πασχίζουν να αφήσουν πίσω τους… Αποδεικνύονται ανεπαρκείς και ανεπίκαιροι για την Ελλάδα του 2022» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Επίσης, χαρακτήρισε «αφελείς» και «επιδερμικές» τις διαπιστώσεις του κ. Τσίπρα για τα προβλήματα της κοινωνίας και το λόγο του «βαθιά διχαστικό» και «μανιχαϊστικό» και «με ύβρεις» για τον πρωθυπουργό, για τον οποίο ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι «τον επέλεξε μια μεγάλη, ευρεία κοινωνική πλειοψηφία».
«Έταξε φυσικά και πάλι τα πάντα στους πάντες, χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα» είπε ο κ. Οικονόμου για τον κ. Τσίπρα και πρόσθεσε: «Η ΝΔ εκφράζει τη μέση οδό ανάμεσα στις ακρότητες, το δρόμο της ασφάλειας, της σταθερότητας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης