Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Είναι λυπηρό για τον τόπο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει μία αξιόπιστη αντιπολίτευση

Μαρινάκης: Είναι λυπηρό για τον τόπο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει μία αξιόπιστη αντιπολίτευση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
«Καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί», ήταν το σχόλιο του, κυβερνητικού εκπροσώπου, για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Όλο αυτό το οποίο βλέπουμε, είναι αποτέλεσμα όλων όσων έγιναν στη χώρα μας και από τον ΣΥΡΙΖΑ -και όταν ήταν Αντιπολίτευση και όταν έγινε Κυβέρνηση κι όταν, στη συνέχεια, ξαναέγινε Αξιωματική Αντιπολίτευση. Άρα, δεν εκπλήσσει κανέναν αυτή η κατάσταση.
Νομίζω σημαντικότερο και αυτό αφορά όλα τα κόμματα -εγώ είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, που ανήκω από μικρό παιδί σε ένα κόμμα που έχει μάθει να σέβεται όλες τις εσωτερικές διαδικασίες, τα όργανα, όλοι οι διατελέσαντες στο κόμμα αυτό, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, όταν είχαμε ένα ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα, όταν ο κόσμος έστελνε ένα μήνυμα, το λαμβάναμε το μήνυμα και προχωρούσαμε άμεσα σε εσωκομματικές διαδικασίες. Το κάθε κόμμα έχει τις δικές του διαδικασίες. Είναι λυπηρό για τον τόπο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει μία αξιόπιστη Αντιπολίτευση. Δεν κάνει καθόλου καλό σε κανέναν αυτό, αλλά, από εκεί και πέρα, το τι είναι το καλό, τι είναι το κακό, το τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος, θα το κρίνουν τα μέλη του κάθε κόμματος», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης