Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος σε Μητσοτάκη για Τουρκία: Είμαστε ήδη με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Βελόπουλος σε Μητσοτάκη για Τουρκία: Είμαστε ήδη με το δάχτυλο στη σκανδάλη
"Πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι είμαστε ήδη με το πιστόλι στον κρόταφο και με το δάχτυλο στη σκανδάλη", αναφέρει ο Κ. Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα
"Δεν είμαστε με το δάχτυλο απλά στη σκανδάλη, αλλά με το πιστόλι στον κρόταφο", τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, με αφορμή τη συνάντησή του στις 13/5 στην Άγκυρα με τον Τούρκο πρόεδρο Erdogan.
Ο κ. Βελόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε ότι "ο πρωθυπουργός της χώρας απευθύνεται σε ανοήμονες. Λέει δηλαδή ότι οι συναντήσεις με τον Erdogan βοηθούν στην εξομάλυνση της χώρας για να μην είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη".
"Πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι είμαστε ήδη με το πιστόλι στον κρόταφο και με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Διότι πολύ απλά η Τουρκία κάνει ασκήσεις στο κεντρικό Αιγαίο παράνομα, ταυτοχρόνως έχει κάνει τη Μονή της Χώρας τζαμί, την Αγία Σοφία τζαμί και έχει το casus belli σε ισχύ. Άρα λοιπόν δεν είμαστε με το δάχτυλο απλά στη σκανδάλη, αλλά με το πιστόλι στον κρόταφο", καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης