Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αναζητά, δίχως να το κατορθώνει, ένα συνεκτικό πολιτικό αφήγημα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αναζητά, δίχως να το κατορθώνει, ένα συνεκτικό πολιτικό αφήγημα
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «τέλεια διαστρέβλωση της πραγματικότητας» από την πλευρά της κυβέρνησης, όσον αφορά την κατάσταση στην υγεία
Σχετικά Άρθρα
«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ακόμη αναζητά, δίχως να το κατορθώνει, ένα συνεκτικό πολιτικό αφήγημα με αρχή, μέση και τέλος, ενόψει και των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέδωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά ενδυνάμωσης της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές, για την απρόσκοπτη υλοποίηση της πολιτικής της, τώρα εγκαλεί την αντιπολίτευση πως επιχειρεί να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε "δημοψήφισμα"», σχολιάζει, προσθέτοντας ότι «είναι ενδεικτικό πως ο κ. Μητσοτάκης ονειρεύεται ότι η Ελλάδα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνησή του, εκείνη η Ελλάδα που καταδικάστηκε για ζητήματα κράτους δικαίου από το Ευρωκοινοβούλιο, έχει πιθανότητες "να συνδιαμορφώσει τις νέες ευρωπαϊκές ισορροπίες" και θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη, εάν ψηφιστεί η ΝΔ!».
«Όσο για την επιτυχία της επιστολικής ψήφου, ας κάνει λίγο υπομονή πριν "ευλογήσει τα γένια του" για θεσμικά ζητήματα εκλογικής φύσης και τάξης. Η ΝΔ και η κυβέρνηση έχουν "κρυφό καμάρι" όσα ο κόσμος έχει "τούμπανο" για τη λεηλασία των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων, υπέρ των κομματικών σκοπιμοτήτων της ΝΔ», σημειώνει.
«Ωστόσο, η τέλεια διαστρέβλωση της πραγματικότητας αφορά στα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την υγεία: το πρόβλημα έλλειψης νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, που λόγω της κυβερνητικής πολιτικής στην υγεία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, το χαρακτήρισε "παθογένεια του παρελθόντος" και εμφάνισε μια εικόνα συνεχόμενων βελτιώσεων, όταν ο κόσμος έρχεται σε απόγνωση με τα απογευματινά χειρουργεία "με το αζημίωτο", με το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία που εφημερεύουν, αλλά και με την προτροπή να τηλεφωνεί στον κ. Γεωργιάδη, μήπως μεσολαβήσει για φάρμακα και θεραπείες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συμπληρώνει: «Αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ισχυρή πουθενά και με κανέναν τρόπο. Σίγουρα δεν αξίζει στην πλειοψηφία των πολιτών. Στις 9 Ιουνίου δίνεται μια ευκαιρία, η ευκαιρία της επιλογής με κατεύθυνσή μια καλύτερη ζωή, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης