Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Εφικτό το 20% στις Ευρωεκλογές - Ο Αλέξης δεν απενεργοποιήθηκε ποτέ

Γιώργος Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Εφικτό το 20% στις Ευρωεκλογές - Ο Αλέξης δεν απενεργοποιήθηκε ποτέ
Αντίπαλός μας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, βέβαια ο κ. Ανδρουλάκης τραβούσε ζόρι με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα είναι δεύτερος τόνισε ο κ.Τσίπρας
Για εφικτό στόχο να πιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 20% στις ευρωεκλογές έκανε λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσίπρας.
«Εφικτό σενάριο το 20%.
Ιδανικό να έχει το 2 μπροστά κι η Νέα Δημοκρατία.
Ενδεχομένως να δρομολογήσει εξελίξεις κάτι τέτοιο, διότι δεν είναι καλό να έχεις μια κυβέρνηση που αισθάνεται ανεξέλεγκτη» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα που έχει ανακύψει με το πόθεν έσχες του κ.Κασσελάκη, υποστήριξε πως το ζήτημα αυτό το έχει προκαλέσει η ΝΔ.
«Έτσι κι αλλιώς, η λογική πόθεν έσχες έχει να κάνει με το πόσα χρήματα βγάζεις από την πολιτική κι ο κ. Κασσελάκης τα χρήματα αυτά τα έβγαλε ως ιδιώτης» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας.
Αναφερόμενος στην χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, υποστήριξε πως ήταν μεγάλη ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτσι κι αλλιώς παρών.
Δεν απενεργοποιήθηκε ποτέ, ούτε αποστρατεύθηκε όπως ο Κώστας Καραμανλής» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας, αναφέροντας ότι η ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς αποτελεί πια «πλειοψηφικό αίτημα».
«Αντίπαλός μας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, βέβαια ο κ. Ανδρουλάκης τραβούσε ζόρι με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα είναι δεύτερος» τόνισε ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης