Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Με το βλέμμα στα αποτελέσματα και στις αγορές του εξωτερικού – Εθνική, ΟΠΑΠ και Motor Oil στο επίκεντρο

ΧΑ: Με το βλέμμα στα αποτελέσματα και στις αγορές του εξωτερικού – Εθνική, ΟΠΑΠ και Motor Oil στο επίκεντρο
Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς δημοσιεύει τρίτο τρίμηνο ο ΟΠΑΠ, η Motor Oil και η Fourlis. Πριν το άνοιγμα δημοσιεύει η Epsilon Net
Σχετικά Άρθρα
Τα αποτελέσματα που δημοσιεύονται θα επηρεάσουν την πορεία της αγοράς και είναι σήμερα αρκετά και μάλιστα από μετοχές με βαρύτητα.
Υπενθυμίζεται πως χθες δημοσίευσε η ΕΧΑΕ και το τρίτο τρίμηνο ήταν ανώτερο των εκτιμήσεων των αναλυτών λόγω της συναλλακτικής δραστηριότητας και της βελτίωσης της αποτίμησης της αγοράς.
Σήμερα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει η Epsilon Net και μετά το κλείσιμο ο ΟΠΑΠ, η Motor Oil και η Fourlis.
Αύριο δημοσιεύει η Quest και η Lamda.
Στις αγορές της Ευρώπης τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης δείχνουν ήπια ανοδικό άνοιγμα λόγω της πορείας της Wall Street.
Η Εθνική Τράπεζα θα είναι στο επίκεντρο καθώς αύριο θα είναι στη διάθεση των δικαιούχων οι μετοχές του placement.

Eurobank Equities
Σήμερα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν ήπια θετικό άνοιγμα, καθώς οι αγορές παίρνουν κατεύθυνση από τα χθεσινά κέρδη στις ΗΠΑ.

Euroxx
Το ενδιαφέρον σήμερα θα είναι στον ΟΠΑΠ τη Motor Oil και την Fourlis που δημοσιεύουν αποτελέσματα μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Optima Bank
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα, ακολουθώντας τις διεθνείς αγορές.

Beta
Ζωηρή μέρα στο γραφείο σήμερα καθώς ΟΠΑΠ, Motor Oil, Epsilon Net και Fourlis ανακοινώνουν αποτελέσματα τρίτου τριμήνου. Οι επενδυτές ενδέχεται να εστιάσουν στα αποτελέσματα και ως εκ τούτου να έχουν επιλεκτική στάση στη σημερινή συνεδρίαση.

Κύκλος
Αποτελέσματα 9μηνου ανακοινώνουν σήμερα η Motor Oil, ο ΟΠΑΠ , η ΕΛΧΑ, ο Φουρλής, και η Epsilon-Net. Οι τεχνολογικές μετοχές οδήγησαν στην άνοδο των δεικτών στη Wall Street διαμορφώντας ανάλογες προυποθέσεις και για τις άλλες αγορές του πλανήτη, άρα και για το Χ.Α.

Depolas
Δεν κράτησε τα ημερήσια κέρδη του χθες ο ΓΔΧΑ, χωρίς ωστόσο να αυτό να διαφοροποιεί την γενικότερη εικόνα. Η Ευρώπη κινήθηκε σταθεροποιητικά, ενώ κέρδη κατέγραψαν οι βασικοί αμερικανικοί μετοχικοί δείκτες μετά από μία πετυχημένη δημοπρασία 20ετών κρατικών ομολόγων. Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει ομιλία της κ. Λαγκάρντ, τα πρακτικά της FED από την συνεδρίαση της 1ης Νοεμβρίου (βράδυ), αλλά και τα αποτελέσματα της Nvidia, τα οποία έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία κρατά τα σκήπτρα του AI. Στο εσωτερικό, τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ ήταν ικανοποιητικά με τα EBITDA εννεάμηνου να διαμορφώνονται στα 14,3εκ ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 9,6 εκ ευρώ (+41% σε ετήσια βάση). Για τον ΓΔΧΑ βλέπουμε υψηλότερα επίπεδα έστω και αν μεσολαβήσουν σημαντικές διακυμάνσεις τιμών. Στο μέτωπο των μάκρο βαρύτητα θα δοθεί στον πρόδρομο δείκτη Οκτωβρίου Chicago FED και στις πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών στις ΗΠΑ. Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Κίνα σχεδιάζεται χρηματοδοτική στήριξη 50 εταιρειών στον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης