Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Παράταση έως και τις 15/4 δίνει η Πειραιώς στην εθελουσία - Έχουν συμμετάσχει 700-750 εργαζόμενοι

Παράταση έως και τις 15/4 δίνει η Πειραιώς στην εθελουσία - Έχουν συμμετάσχει 700-750 εργαζόμενοι
Με βάση πρώτες πληροφορίες, μέχρι τώρα, στο πρόγραμμα εθελουσίας έχουν συμμετάσχει 700-745 εργαζόμενοι, έναντι στόχου 1.600 εργαζομένων
Παράταση λίγων ημερών, έως τις 15 Απριλίου, θα δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Πειραιώς στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με βάση πρώτες πληροφορίες, μέχρι τώρα, στο πρόγραμμα εθελουσίας έχουν συμμετάσχει 700-745 εργαζόμενοι, έναντι στόχου 1.600 εργαζομένων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην εθελουσία της Πειραιώς είναι εκ πρώτης όψεως χαμηλή, αλλά πρακτικά είναι μεγάλη, αν ληφθεί υπόψη ότι οι εργαζόμενοι, παρά τα κίνητρα των εθελουσιών εξόδων δεν συμμετέχουν πλέον ενεργά σε ανάλογα προγράμματα.
Η αδυναμία εύρεσης νέας εργασίας, η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια και η δεινή κατάσταση της οικονομίας υποχρεώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους να μην αξιοποιούν τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου και να παραμένουν στην εργασία τους.
Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Πειραιώς αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που ετοιμάζει προσεχώς η Eurobank, αλλά και το αντίστοιχο της Εθνικής Τράπεζας το καλοκαίρι του 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης