Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank: Ο Αλέξανδρος Μαλανδρής νέος Chief Credit Officer

tags :
Attica Bank: Ο Αλέξανδρος Μαλανδρής νέος Chief Credit Officer
H Άννα Μαρμαρά παραμένει στην Τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι o κ. Αλέξανδρος Μαλανδρής εντάσσεται στο δυναμικό της Τράπεζας και αναλαμβάνει τη θέση του Chief Credit Officer με ισχύ από 01.03.2024.
H Άννα Μαρμαρά παραμένει στην Τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης.
O Αλέξανδρος Μαλανδρής διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης συστημικών και διεθνών τραπεζών.
Από το 2019 κατείχε τη θέση του Assessments & Special Projects PMO και του Senior Manager Supervisory Inspections Coordination, στον τομέα Supervisory and Regulatory Affairs της Τράπεζας Πειραιώς.
Έως το 2019 κατείχε θέση ευθύνης στη Γενική Διεύθυνση Πιστοδοτήσεων της ίδιας Τράπεζας με εξειδίκευση σε Μεγάλες Επιχειρήσεις, Σύνθετες Χρηματοδοτήσεις (Structured-Project Finance) και Ναυτιλία.
Έχει επίσης εργαστεί στο Corporate Coverage Banking Europe (CCBE) στην BNP PARIBAS στο Λονδίνο, όπως και στην Τράπεζα Κύπρου στη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων.
Ο κ. Μαλανδρής διαθέτει εκτεταμένη γνώση στο αντικείμενο των πιστοδοτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και κλάδων τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και ύφεσης της οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είναι κάτοχος πτυχίου στο Accounting and Finance από το American College of Greece και πιστοποίησης από το Chartered Banker Institute.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης