Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις Διευθυντών στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Η διπλή μετακίνηση Κούρκαφα

Ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις Διευθυντών στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Η διπλή μετακίνηση Κούρκαφα
Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου ο Κώστας Παπαθανασίου

Αλλαγές σε επίπεδο Διευθυντών έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς ολοκληρώθηκε η επιλογή των προσώπων που στελεχώσουν τις Διευθύνσεις της Εποπτικής Αρχής.
Ειδικότερα επιλέγησαν οι εξής:
54.JPG
Από τους 8 Διευθυντές οι πέντε παραμένουν στις θέσεις τους ενώ έχουμε τρεις αλλαγές και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Φορέων (εποπτεία χρηματιστηριακών κλπ) τη θέση της κας Κούρκαφα αναμένεται να αναλάβει η κυρία Ανθή Δριστά ενώ η κα Κούρκαφα μετακινείται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών στη θέση του κου Τριανταφύλλου.
Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η κα Κούρκαφα έχει αλλάξει δύο φορές θέση από το ξέσπασμα του σκανδάλου Folli Follie όπου κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Εισηγμένων, στη συνέχεια μετακινήθηκε στη θέση Διευθύντριας Φορέων και τώρα στη Διεύθυνση Οικονομικών.
Τη θέση του Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου αναμένεται να καταλάβει ο κ. Κώστας Παπαθανασίου ένα έμπειρο στέλεχος με θητεία σε κορυφαίες θέσεις όπως αυτή του Προέδρου του ΟΑΕΕ, του Υποδιοικητή του ΙΚΑ και του Αντιπροέδρου της ΕΛΤΕ.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης