Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέο Hyundai i10: Τιμές και εκδόσεις στην Ελλάδα

tags :
Νέο Hyundai i10: Τιμές και εκδόσεις στην Ελλάδα
Ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην χώρα μας το ριζικά αναβαθμισμένο i10 που συνεχίζει ως μία από τις πιο συμφέρουσες και οικονομικές προτάσεις της αγοράς
Έτσι όπως τα πράγματα και σε μία μη αναστρέψιμη όπως διαφαίνεται περίοδο ακρίβειας μοντέλα όπως το i10 είναι από τα φτηνότερα που μπορεί να αποκτήσει κανείς.
Ξεκινά από τις 16.190 ευρώ και πρακτικά πρέπει να ξεχάσετε ότι ξέρατε με τα αυτοκίνητα που πριν από μερικά χρόνια ξεκινούσαν από 3-4 χιλιάρικα πιο κάτω.
Ενδεικτικά να πούμε πως ανταγωνιστικά «μικρά» όπως τα Toyota Aygo και Suzuki κοστίζουν από 16.270 ευρώ και 15.580 ευρώ, αντίστοιχα.
Το νέο Hyundai i10 έρχεται με αισθητές αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, προσφέροντας μια πιο σύγχρονη και δυναμική εμφάνιση.
Υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες και μάσκα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, προσφέροντας έναν πιο αιχμηρό και μοντέρνο χαρακτήρα. Ξεχωρίζει η σπορ έκδοση N Line.
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι επίσης εμφανείς, με νέες επενδύσεις στα καθίσματα που ενισχύουν τη νεανική αίσθηση.
Η έκδοση i10 N Line διαθέτει επίσης μια πιο σπορ εμφάνιση εσωτερικά, με καρό μοτίβα και δυνατότητα κρυφού φωτισμού της καμπίνας στις πιο εξοπλισμένες εκδόσεις (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης