Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το κομψό Citroen C4 X 1.2 130 PS EAT

tags :
Δοκιμάζουμε το κομψό Citroen C4 X 1.2 130 PS EAT
Η πορεία του Citroen C4 στο χρόνο, δείχνει πως οι Γάλλοι βαριούνται πολύ εύκολα
Το μοντέλο με τα… χίλια πρόσωπα και τα δεκάδες ονόματα, φιγουράρει σε μία ακόμη εκδοχή του, αυτή τη φορά με όπλα τον SUV προσανατολισμό, την άνεση, αλλά και τη σεντάν πινελιά.
Η πορεία του Citroen C4 στο χρόνο, δείχνει πως οι Γάλλοι βαριούνται πολύ εύκολα.
Από το διπλό «σπαστό» πίσω τζάμι του τρίθυρου μοντέλου πριν από σχεδόν μία 20ετία, στο C4 Cactus και έπειτα στο C-Cross που έδωσε τη θέση του στον «άγνωστο Χ». Αυτός ο άγνωστος βέβαια δεν θέλει και πολύ χρόνο για να γίνει γνώριμος, καθώς λίγο η πλατφόρμα CMP, κάτι η συνεργασία και οι ομοιότητες με τα μοντέλα της Peugeot και νιώθεις πως στο C4 X δεν έχεις να ανακαλύψεις και τόσο πολλά νέα πράγματα όσο νόμιζες.
Πάντως, το κομψό αμάξωμα με το λογότυπο σε σχηματισμό Citroen LED Vision και τις όμορφες καμπύλες, κρύβει εντέχνως τα 4,6 μέτρα μήκους, αριθμός που το κάνει μακρύτερο των Renault Arkana και Nissan Ariya και σχεδόν ίσο με το DS7 ή το Toyota RAV4. Αυτό που δεν κρύβεται είναι η κομψότητα του εσωτερικού, σε μία προσπάθεια των ανθρώπων της Citroen να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον τομέα έναντι της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Αίσθηση ποιότητας σχεδόν όπου και αν αγγίξεις, με μαλακά υλικά στην αφή, ενώ και η οθόνη του συστήματος multimedia My Citroen Drive Plus διαθέτει ευκρίνεια και πολλές εύχρηστες λειτουργίες που δε σε ταλαιπωρούν (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης