Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Hyundai i10 1.2 AMT 84 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Hyundai i10 1.2 AMT 84 PS
Το πλέον επιτυχημένο μικρό στην ιστορία της Hyundai διανύει την τρίτη γενιά του, με την ανανέωση του να ενισχύει το ενδιαφέρον προς το «πρόσωπο» του
Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε, το i10 προκάλεσε αρκετούς πονοκεφάλους στη μικρή κατηγορία που οι πρωταγωνιστές ήταν άλλοι. Μιάμιση δεκαετία αργότερα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά και το Hyundai i10 είναι πλέον ένα δυνατό φαβορί, και μάλιστα αρκετοί από τους αντιπάλους του δεν έχουν την ίδια δυναμική.
Πολλές εταιρείες μοιάζουν να μη δίνουν πλέον ιδιαίτερη σημασία στη μικρή κατηγορία (όλο το βάρος πέφτει πλέον στα αστικά SUV), κάτι που δε συμβαίνει με τους Κορεάτες της Hyundai. Εκείνοι ανανέωσαν το i10, ενισχύοντας το παρουσιαστικό του με όλα τα απαραίτητα, έτσι ώστε να γίνει κάτι παραπάνω από σύγχρονο και ανταγωνιστικό.
Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση λοιπόν, δεν είναι άλλο από τα φωτιστικά σώματα LED στο εμπρός μέρος. Αυτά σχηματίζουν ένα όμορφο μοτίβο από οκτώ συνολικά dots (τέσσερα στην κάθε πλευρά), επάνω στην κυψελωτή μάσκα. Γενικά σε όλη τη σχεδίαση επικρατεί το συγκεκριμένο μοτίβο με το ιδιαίτερο πλέγμα, ενώ και στο πίσω μέρος τα φωτιστικά LED είναι εκείνα που δίνουν τον τόνο με τα γραφικά τους.
Οι διαστάσεις παρέμειναν ως είχαν, με το μήκος να μην ξεπερνά τα 3,67 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,43 μέτρα αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας πως όλες οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το αισθητικό κομμάτι κατά κύριο λόγο. Στο μάτι σου δίνει την αίσθηση πάντως πως είναι μεγαλύτερο σε όγκο, κάτι που βεβαίως ήθελαν οι άνθρωποι της Hyundai να πετύχουν με τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Go Big» (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης