Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Lewis Hamilton να πάει στη Ferrari

tags :
Οι λόγοι που οδήγησαν τον Lewis Hamilton να πάει στη Ferrari
Ο Lewis Hamilton έσπασε τη σιωπή του μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Ferrari Formula 1
Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε μια πιο εμπεριστατωμένη και προσωπική άποψη για την απόφαση να εγκαταλείψει τη Mercedes, την ομάδα του τα τελευταία 11 χρόνια.
Ο Χάμιλτον ξεκίνησε αναγνωρίζοντας τη δίνη των συναισθημάτων που βίωσε τις τελευταίες ημέρες και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα απίστευτα χρόνια στη Mercedes. Επιβεβαίωσε ότι θα ενταχθεί στη Ferrari το 2025, εκπληρώνοντας ένα μακρόχρονο παιδικό όνειρο να οδηγήσει με το εμβληματικό κόκκινο της Ferrari.
Ο Βρετανός οδηγός παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση από τη Mercedes ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση, δεδομένης της σχέσης του με την ομάδα από τότε που ήταν 13 ετών.
Αναγνώρισε τον κομβικό ρόλο που έπαιξε η Mercedes στην καριέρα του, από τις ημέρες του στα καρτ με την υποστήριξη της ομάδας McLaren που υποστηρίζεται από τη Mercedes μέχρι την επίτευξη πρωτοφανούς επιτυχίας στη Formula 1.
Ο Χάμιλτον εξέφρασε υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα που πέτυχαν μαζί, συμπεριλαμβανομένης της κατάρριψης ρεκόρ και της πιο επιτυχημένης συνεργασίας οδηγού/ ομάδας στην ιστορία της F1(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης