Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Ιαπωνίας: Άνετα ο Verstappen και στη Σουζούκα!

tags :
GP Ιαπωνίας: Άνετα ο Verstappen και στη Σουζούκα!
Ο Max Verstappen πήρε τη 3η του νίκη σε 4 αγώνες - Η Red Bull έκανε το «1-2» με τον Perez και η Ferrari το «3-4» με τους Sainz και Leclerc - Ο αγώνας καθυστέρησε μετά τη σύγκρουση Ricciardo-Albon, λίγο μετά την εκκίνηση
Ο Max Verstappen έκανε μία άνετη εμφάνιση στο Grand Prix της Ιαπωνίας, εξασφαλίζοντας μια επιβλητική νίκη για τη Red Bull Racing σε ένα «1-2» με τον ομόσταυλό του Sergio Perez.
Ο αγώνας είχε από πρώιμο δράμα, όταν μια σύγκρουση μεταξύ του Daniel Ricciardo και του Alex Albon οδήγησε σε κόκκινη σημαία, διακόπτοντας προσωρινά τη διαδικασία.
Ο Verstappen, ξεκινώντας από την pole position, έκανε μια άψογη εκκίνηση, διατηρώντας το προβάδισμά του μπροστά από τον Perez, καθώς πίσω τους επικρατούσε χάος στο midfield.
Το περιστατικό με τους Ricciardo και Albon προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα, επιτρέποντας τις επισκευές στις μπαριέρες.
Με την επανεκκίνηση του αγώνα, ο Verstappen επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κυριαρχία του, υπερασπιζόμενος σθεναρά το προβάδισμά του απέναντι στις επιθέσεις του team mate του.
Ο Perez, αν και αρχικά διατηρήθηκε σε κοντινή απόσταση, σταδιακά είδε την διαφορά του να ανοίγει από τον Ολλανδό (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης