Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Καναδά: Ο Max Verstappen χόρεψε στη βροχή!

tags :
GP Καναδά: Ο Max Verstappen χόρεψε στη βροχή!
Με τη βροχή και το safety car να έχουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα στο Μόντρεαλ, ο Verstappen πήρε την 6η του φετινή νίκη σε 9 αγώνες και την 60η στην καριέρα του στην F1
Μαζί του στο βάθρο οι Norris και Russell. Πίσω τους οι Hamilton και Piastri. Καλή μέρα για τις Mercedes και McLaren. Τραγωδία για τη Ferrari, εγκατέλειψαν Leclerc και Sainz.
Ο Max Verstappen ανέκτησε τα ηνία του αγώνα από τον George Russell (που είχε την pole) κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια των πρώτων pitstops για ενδιάμεσα ελαστικά, χάρη στο αυτοκίνητο ασφαλείας που έφερε στην πίστα ο Logan Sargeant.
Ο Norris, που ηγείτο εκείνη την στιγμή, αναγκάστηκε να μπει στα pits έναν γύρο αργότερα, καθώς είχε ήδη περάσει την είσοδο των pits όταν βγήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας. Bad luck για το οδηγό της McLaren.
«Ναι, ήταν ένας αρκετά τρελός αγώνας και έπρεπε να είμαστε σε ετοιμότητα για τις κλήσεις μας», είπε ο Verstappen.
«Παραμείναμε ήρεμοι, μπήκαμε στα pits την κατάλληλη στιγμή και το αυτοκίνητο ασφαλείας λειτούργησε καλά για εμάς.
Μετά από αυτό διαχειριζόμασταν τις αποστάσεις».
Ο Norris επέστρεψε στην 3η θέση και έπρεπε να περιμένει πίσω από τα προπορευόμενα μονοθέσια μέχρι να στεγνώσει η πίστα και να ξαναβρεί τον αρχικό ρυθμό του, ο οποίος τον είχε φέρει στην πρώτη θέση από τον Russell (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης