Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οι τιμές του νέου Skoda Kodiaq στην Ελλάδα

tags :
Οι τιμές του νέου Skoda Kodiaq στην Ελλάδα
Η δεύτερη γενιά του Kodiaq, η ναυαρχίδα των SUV της Skoda, προσφέρει αυξημένες διαστάσεις και ενσωματώνει στοιχεία της σχεδιαστικής γλώσσας Modern Solid
Εξωτερικά, τα νέας γενιάς φωτιστικά σώματα LED Matrix με αυξημένη απόδοση φωτός και η μάσκα με την οριζόντια φωτεινή λωρίδα τραβούν αμέσως την προσοχή.
Στο εσωτερικό, τα ανακυκλωμένα υφάσματα και το δέρμα που επεξεργάζεται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση στη βιωσιμότητα.
Το νέο Kodiaq διαθέτει μια ανανεωμένη φιλοσοφία εσωτερικού με νέα δομή γκάμας που περιλαμβάνει συγκεκριμένα εσωτερικά πακέτα σχεδίασης και προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού.
Η οθόνη infotainment είναι πλέον ελεύθερη, με διαγώνιο 13 ίντσες, ενώ για πρώτη φορά διατίθεται προαιρετικά μια οθόνη head-up display.
Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού, προσφέροντας επιπλέον χώρο στην κεντρική κονσόλα.
Τα καινοτόμα Skoda Smart Dials με τεχνολογία απτικής ανάδρασης ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας μια απτική διάσταση σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.
Τρία περιστροφικά χειριστήρια με έγχρωμη οθόνη 32 χιλιοστών και απτική ανάδραση βρίσκονται κάτω από την οθόνη infotainment, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, του ηχοσυστήματος και του συστήματος πλοήγησης (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης