Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Ισπανίας: Max Verstappen και στη Βαρκελώνη – Πίσω του ο Norris στο πρωτάθλημα

GP Ισπανίας: Max Verstappen και στη Βαρκελώνη – Πίσω του ο Norris στο πρωτάθλημα
O Verstappen έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και πήρε τη νίκη (7 στις 10 για φέτος) αυξάνοντας τη διαφορά του στο πρωτάθλημα από τον 3ο πλέον Leclerc
Στο βάθρο ο εξαιρετικός Norris της McLaren που σκαρφάλωσε στη 2η θέση του πρωταθλήματος και ο Hamilton για την Mercedes με το 198ο podium της καριέρας του.
Ο οδηγός της Red Bull, Max Verstappen, κατάφερε να ξεπεράσει την στρατηγική της McLaren και να νικήσει στον ισπανικό αγώνα της Formula 1, παρά την αργοπορημένη επίθεση του Lando Norris.
Ο Verstappen με την εκπληκτική RB20, πήρε την εσωτερική γραμμή στην πρώτη στροφή και πέρασε μπροστά από τον poleman, Lando Norris.
Παρόλο που ο George Russell πήρε προσωρινά την πρωτοπορία, ο Verstappen κατάφερε να τον περάσει στην τρίτη στροφή με τη βοήθεια του DRS, καθώς ο Russell δεν μπορούσε να απομακρυνθεί.
Παρά την τακτική μάχη, με τη διαφορά του Verstappen από τον Norris να αυξομειώνεται καθώς η McLaren καθυστέρησε να τον βάλει στα pits, ο Ολλανδός οδηγός κατάφερε να επεκτείνει το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης