Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Ολλανδίας: Καθαρή νίκη του Norris μέσα στο σπίτι του Verstappen!

tags :
GP Ολλανδίας: Καθαρή νίκη του Norris μέσα στο σπίτι του Verstappen!
Στην εκκίνηση ο Norris μπορεί να έχασε το πλεονέκτημα της pole αλλά με την πιο σωστή διαχείριση ελαστικών από τη McLaren κατάφερε να προσπεράσει τον Verstappen που παραπονιόταν για την απόδοση της RB20.
Τελικά, ο Ολλανδός τερμάτισε στη 2η θέση, ενώ ο εξαιρετικός Leclerc με το άψογο undercut της Ferrari κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κρατώντας πίσω του τη McLaren του Piastri.
Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Sainz, Perez, Russell, Hamilton, Gasly και Alonso.
Η διαφορά των δύο πρωτοπόρων μειώθηκε στους 70 βαθμούς. Στο GP Ολλανδίας, ο Lando Norris σημείωσε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στη καριέρα του, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επικρατώντας του Max Verstappen στην έδρα του, το Zandvoort.
Παρά το γεγονός ότι έχασε την πρωτοπορία στην πρώτη στροφή, ο Norris κατάφερε να ανακτήσει τη θέση του και να χτίσει μια διαφορά που του εξασφάλισε μια άνετη νίκη με διαφορά 22,9 δευτερολέπτων από τον Verstappen.
Αυτή η επιτυχία επέτρεψε στον Norris να μειώσει τη διαφορά στο πρωτάθλημα στους 70 βαθμούς.
«Αισθάνομαι υπέροχα, αν και δεν θα το έλεγα τέλειο αγώνα λόγω του πρώτου γύρου, αλλά μετά από αυτό ήταν πανέμορφο», δήλωσε ο Norris.
«Ο ρυθμός ήταν πολύ δυνατός, το αυτοκίνητο ήταν απίστευτο και μπορούσα να βρω άνεση, να πιέσω και να περάσω τον Max».
Ο Norris στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον Verstappen με ρυθμό που ξεπερνούσε το μισό δευτερόλεπτο ανά γύρο. Παρά την προσπάθεια του Verstappen να ανακτήσει τη θέση του μετά τα pit stops, ο Norris διατήρησε την πρωτοπορία και πραγματοποίησε μία επίδειξη δυνάμεως. (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης