Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι εκδηλώσεις Νοεμβρίου στα Public

tags :
Οι εκδηλώσεις Νοεμβρίου στα Public
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στα Public, προσφέροντάς μας έμπνευση και προβληματισμό!
Επίκαιρες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και περιφέρεια, για να μας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

Ελευθέριος Ελευθεριάδης
Μαζί, Εκδόσεις Ψυχογιός
Παρασκευή 10/11 και ώρα 19:00 | Public Σέρρες

Τα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα και ψυχολόγου Ελευθέριου Ελευθεριάδη, «Μαζί: Ένα βιβλίο για τον γάμο και τις σχέσεις», την Παρασκευή 10/11 στις 19:00 στο Public Σερρών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όποιος σου πει πως οι ερωτικές σχέσεις είναι εύκολες σου λέει ψέματα. Να ξέρεις.
Όποιος σου πει πως υπάρχουν συνταγές για επιτυχημένους γάμους σου λέει ψέματα και αυτός. Και όποιος σου πει πως μπαίνεις σε μια σχέση ή σε έναν γάμο για να περάσεις απλώς όμορφα, τότε, λυπάμαι, αλλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Σκοπός της σχέσης δεν είναι η καλοπέραση.
Σκοπός της σχέσης είναι η άσκηση.
Σκοπός του γάμου είναι η κοινή πορεία.
Να μάθει ο άνθρωπος να συνυπάρχει, να αντέχει και να ανέχεται.
Να μάθει ο άνθρωπος πώς να κοινωνεί με τον άλλον άνθρωπο.
Να μάθει ο άνθρωπος να αγαπάει...
Έχουμε θεοποιήσει την ηδονή και την προσκυνάμε κάθε μέρα. Γι’ αυτό και τόσος πόνος. Γι’ αυτό και τόσα «ψυχολογικά». Ώρα να σηκωθούμε από τον ύπνο μας. Ώρα να το πιάσουμε αλλιώς. Ώρα να χτίσουμε από την αρχή το ΜΑΖΙ στις σχέσεις...
Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-11-20_221403.png

Signing Session με την Αναστασία, Minos EMI / Universal
Τρίτη 14/11 και ώρα 19:00 | Public Πάτρας

Τα Public και η Minos EMI / Universal σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό signing session του 1ου φυσικού album της Αναστασίας, «Ευχή» την Τρίτη 14/11 στις 19:00 στο κατάστημα Public Πάτρας.
Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της και να αγοράσουν το νέο της album, με την υπογραφή της.

Λίγα λόγια για την Αναστασία και το album της:

Το διπλά πλατινένιο album της Αναστασίας κυκλοφορεί πλέον και σε φυσικό προϊόν.
Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, στο πρώτο της album με τίτλο «Ευχή». Ενάμιση χρόνο πριν, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της - το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας - και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε YouTube & Spotify, διαμαντένια και πολυπλατινένια singles, δεκάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με Γιώργο Μαζωνάκη, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Σαμπάνη και Μέλισσες, και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ευχή» είναι πλέον γεγονός.
Η «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς» & «Σημάδι» και κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company. Στην «Ευχή» θα απολαύσετε ακόμα την συγκινητική ερωτική μπαλάντα «Φλόγα», την ξεσηκωτική «Ακρόπολη», την ανεβαστική «Θύελλα», την νοσταλγική «Γυναίκα» καθώς και το πολύ εσωτερικό κομμάτι «Αναστασία».
Την παραγωγή του album επιμελήθηκαν οι Γιώργος Καλογεράκος και Νίκος Χωρίτος.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-11-20_221444.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης