Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βίντεο ΣΟΚ - Σε απευθείας μετάδοση η δολοφονία δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια

Βίντεο ΣΟΚ - Σε απευθείας μετάδοση η δολοφονία δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια
Οι δύο νεκροί είναι η Alicon Parker και ο Adam Ward, ενώ τραυματίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος, η Vicki Gardner και οδηγήθηκε στο χειρουργείο
Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η δολοφονία μίας δημοσιογράφου κι ενός οπερατέρ στη Βιρτζίνια.
Αμφότεροι πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια μίας απευθείας τηλεοπτικής συνέντευξης και τον θάνατό τους είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το πιο ανατριχιαστικό ήταν ότι στην απευθείας μετάδοση της εκπομπής ακούγονταν οι πυροβολισμοί και τα ουρλιαχτά της ρεπόρτερ και της γυναίκας από την οποία έπαιρνε συνέντευξη, καθώς προσπαθούσαν να καλυφθούν.
Ο τηλεοπτικός σταθμός WDBJ7 ανακοίνωσε ότι η δημοσιογράφος Alicon Parker 24 ετών και ο οπερατέρ Adam Ward, 27 ετών, σκοτώθηκαν στο περιστατικό που συνέβη στις 6:45.
Οι δύο τους έκαναν ρεπορτάζ από το mall Bridgewater Plaza, κοντά κοντά στη Smith Mountain Lake in Moneta, στη Βιρτζίνια.
Τη στιγμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί η Parker και ο Ward έπαιρναν συνέντευξη από την Vicki Gardner, πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου.
Η Gardner τραυματίστηκε στην πλάτη κατά τη διάρκεια της επίθεσης και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.
Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν γνώριζε τα θύματα ή, επρόκειτο για μία επίθεση στα τυφλά.
Τα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν για την ώρα κλειστά.
H Alicon Parker ήταν ζευγάρι με τον άνκορμαν του WDBJ Chris Hurst και το τελευταίο διάστημα συζούσαν, ενώ σχεδίαζαν και να παντρευτούν.
Σε ένα tweet που έγραψε εκείνος ανέφερε ότι "ήμασταν μαζί εννέα μήνες και ήταν οι ομορφότεροι της ζωής μας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης