Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi (Βουλή Αντιπροσώπων): Δεν θα βιαστούμε να υποβάλλουμε το κατηγορητήριο κατά του Trump

tags :
Pelosi (Βουλή Αντιπροσώπων): Δεν θα βιαστούμε να υποβάλλουμε το κατηγορητήριο κατά του Trump
Άγνωστο το πότε θα υποβάλλει το κατηγορητήριο στη Γερουσία
Τη θέση ότι δεν πρόκειται να βιαστεί να υποβάλλει το κατηγορητήριο κατά του προέδρου Donald Trump στη Γερουσία προκειμένου να αρχίσει η δίκη του διατύπωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi.
Σε δηλώσεις της η Pelosi υποστήριξε πως «ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη» και διευκρίνισε πως θα αναμείνει να δει πώς θα επιλέξει να χειριστεί τη διαδικασία η Γερουσία.
Πάντως, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο η δίκη στη Γερουσία να μην είναι δίκαιη, κατηγορώντας την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων ότι βρίσκεται σε διαρκή «συνεργασία» με τον Trump ως προς τους χειρισμούς ενόψει της δίκης.
Όταν πιέστηκε από τους δημοσιογράφους η Pelosi απέφυγε να αποσαφηνίσει το πότε θα στείλει το κατηγορητήριο στη Γερουσία ή να περιγράψει το πώς θα εκτυλισσόταν μια δίκαιη δίκη κατά την άποψή της.
Σημειώνεται πως σήμερα Πέμπτη 19/12 ο πρόεδρος της Γερουσίας, Mitch McConnell θα τοποθετηθεί σχετικά με την παραπομπή του Trump.
Η Βουλή, πέραν της επίδοσης του κατηγορητηρίου, αναμένεται να ορίσει «διαχειριστές» που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν την υπόθεση στη Γερουσία.
Αυτό ίσως γίνει σήμερα, πριν το Κογκρέσο διακόψει τις εργασίες του ενόψει των εορτών, ή στις αρχές του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης