Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το επιβεβαιώνουν και οι Τσετσένοι Akhmat: Καμία ανησυχία για το Bakhmut

Το επιβεβαιώνουν και οι Τσετσένοι Akhmat: Καμία ανησυχία για το Bakhmut
Πράγματι προχώρησαν οι Ουκρανοί σε ένα συγκεκριμένο τμήμα, αλλά οι Wagner τους δίνουν μια αξιοπρεπή απάντηση λένε οι Akhmat
Σχετικά Άρθρα
Καμία συνταρακτική εξέλιξη που να προκαλεί ανησυχία στις ρωσικές δυνάμεις δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής στο Bakhmut υποστηρίζει ο Apty Alaudinov, διοικητής της μονάδας καταδρομέων και αναπληρωτής του 2ου Σώματος Στρατού των Τσετσένων Akhmat, αναφέροντας πως οι Ρώσοι εξακολουθούν να διατηρούν τον πλήρη έλεγχο.
«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τίποτα το εξαιρετικό δεν έχει συμβεί.
Πράγματι, η ένταση έχει αυξηθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή γύρω από το Bakhmut και πράγματι οι Ουκρανοί έχουν προωθηθεί εκεί» ανέφερε ο Alaudinov σε βίντεο που ανήρτησε στο Telegram.

Απάντηση από Wagner

Μάλιστα, ο Τσετσένος στρατιωτικός υποστηρίζει ότι ήδη οι δυνάμεις της Wagner «δίνουν στον εχθρό μια αξιοπρεπή απάντηση και έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο σήμερα.
«Αν και ο εχθρός έχει προχωρήσει κάποια μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές, δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό σε αυτό.
Νομίζω ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και για αυτές τις περιοχές.
Εάν ρίξει κανείς μια ματιά στην κατάσταση που εξελίσσεται κατά της μήκος της γραμμής επαφής, τότε θα καταλάβει ότι τίποτα το εξαιρετικό, επαναλαμβάνω μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί.
Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Οι ρωσικές δυνάμεις προετοιμάζονταν με μεγάλη λεπτομέρεια εδώ και πολύ καιρό για αυτήν την αντεπίθεση των Ουκρανών» τόνισε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης