Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Οι Ουκρανοί βρήκαν... τείχος στο Kleshcheevsky – Αποτυγχάνουν να διασπάσουν τις ρωσικές γραμμές και καταλήγουν πτώματα

Kadyrov: Οι Ουκρανοί βρήκαν... τείχος στο  Kleshcheevsky – Αποτυγχάνουν να διασπάσουν τις ρωσικές γραμμές και καταλήγουν  πτώματα
Ο Kadyrov έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα που, όπως είπε, δείχνουν να καίγεται βαρύς εξοπλισμός και τα πτώματα Ουκρανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να περάσουν μέσα από τις ρωσικές γραμμές
Οι προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας να προχωρήσουν προς την περιοχή Kleshcheevsky είναι ανεπιτυχείς κάθε φορά, μεταξύ άλλων χάρη στις προσπάθειες του ρωσικού πυροβολικού, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov στο κανάλι του Telegram τη Κυριακή 27 Αυγούστου 2023.
«Πραγματοποιούμε πάλι αναφορές για την κατάσταση της πρώτης γραμμής στην περιοχή Kleshcheevsky.
Οι τακτικές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραμένουν οι ίδιες - εξακολουθούν να προσπαθούν να προχωρήσουν πεισματικά τουλάχιστον σε μικρή απόσταση.
Τέτοιες τακτικές κάνουν δεν είναι επιτυχείς, και αντιμετωπίζονται δυναμικά από τους πυροβολητές μας», είπε ο Kadyrov.
Ο Kadyrov έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα που, όπως είπε, δείχνουν να καίγεται βαρύς εξοπλισμός και τα πτώματα Ουκρανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να περάσουν μέσα από τις ρωσικές γραμμές.
Η απόπειρα αποτράπηκε από τις ειδικές δυνάμεις Akhmat μαζί με τους στρατιώτες της 4ης ταξιαρχίας του σώματος στρατού υπό την ηγεσία του στρατηγού του πεζικού Apta Alaudinov.
«Αυτό είναι το λογικό τέλος που περιμένει εκείνους που αποφάσισαν να πολεμήσουν για τις δυτικές αξίες.
Επέλεξαν αυτό το αποτέλεσμα για τον εαυτό τους, αν και τους δίνουμε την ευκαιρία να σώσουν τη ζωή τους», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης