Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο Zelensky έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε τις ΗΠΑ, να σκεφθεί την ασφάλεια του

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο Zelensky έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε τις ΗΠΑ, να σκεφθεί την ασφάλεια του
"Το Ισραήλ είναι τώρα πολύ πιο σημαντική προτεραιότητα για τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ουκρανία" τόνισε ο Larry Johnson
Ο Ουκρανός Πρόεδρος Zelensky έκανε σοβαρά λάθος υπολογισμούς εμπιστευόμενος τις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα θα πρέπει να σκεφτεί τη δική του ασφάλεια, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
Οι Ουκρανοί θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι έκαναν το λάθος που έκαναν άλλοι - εμπιστεύτηκαν την Αμερική.
Όποτε ακούτε από τις ΗΠΑ: Εμπιστευτείτε μας…στο τέλος θα υπάρξει αρνητική έκπληξη.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, η Ουάσιγκτον αποφάσισε να υποβιβάσει το Ουκρανικό ζήτημα στο παρασκήνιο και να στρέψει την κύρια προσοχή του στο εβραϊκό κράτος.
«Το Ισραήλ είναι τώρα πολύ πιο σημαντική προτεραιότητα για τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ουκρανία τόνισε ο Larry Johnson
Ο Zelensky δήλωσε σε συνέντευξή του στο France 2 ότι η κλιμάκωση στο Ισραήλ κινδυνεύει να αποσπάσει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας από τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Όπως σημείωσε το CNN, οι αμερικανικοί πολιτικοί κύκλοι είναι πιθανό να αρχίσουν να εκφράζουν την άποψη ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να κάνει μια επιλογή υπέρ ενός μακροχρόνιου συμμάχου και να ανακατευθύνει όλη τη βοήθεια στο Ισραήλ αντί στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης