Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov: Το τελευταίο απελπισμένο αφήγημα των ΗΠΑ είναι μία επίθεση της Ρωσίας κατά του ΝΑΤΟ

Lavrov: Το τελευταίο απελπισμένο αφήγημα των ΗΠΑ είναι μία επίθεση της Ρωσίας κατά του ΝΑΤΟ
«Μετά την κατάρρευση της λεγόμενης αντεπίθεσης, η Ουάσιγκτον σταμάτησε να μιλά για τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης» τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Καθώς η αντεπίθεση της Ουκρανίας προφανώς αποτυγχάνει, οι ΗΠΑ υιοθέτησαν ένα τελευταίο απελπισμένο αφήγημα, να αποτρέψουν δήθεν τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin να κερδίσει στην Ουκρανία ώστε να μην κατακτηθεί το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov.
«Μετά την κατάρρευση της λεγόμενης αντεπίθεσης, η Ουάσιγκτον σταμάτησε να μιλά για τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης και κατά την τελευταία επίσκεψη του Zelensky, ενεργοποίησε ένα νέο αφήγημα: «μην αφήσετε τον Putin να κερδίσει στην Ουκρανία», διαφορετικά όλα τα μέλη ΝΑΤΟ θα κατακτηθούν και τότε η Αμερική δεν θα μπορεί να την αντιμετωπίσει», είπε ο Lavrov μιλώντας στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.
«Είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια πρόκληση και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε σταθερά την αλήθεια μας», τόνισε ο Lavrov.
Σημείωσε επίσης ότι «δεν είναι εύκολο για τους κακοπροαίρετους της Δύσης να αντιληφθούν το γεγονός ότι το στοίχημα για τις κυρώσεις κατά της ρωσικής οικονομίας έχει αποτύχει εντελώς».
«Ως εκ τούτου, αυτοί που ξεκίνησαν τον υβριδικό πόλεμο εναντίον μας δεν θα παραδεχτούν τα λάθη τους, προσπαθούν να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα παράνομα εργαλεία για να φθείρουν τη Ρωσία, όπως λένε, απολαμβάνοντας το όνειρο της εξάλειψης της χώρας μας ως ανεξάρτητης γεωπολιτικής αξίας», εξήγησε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης