Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk ξεσπά κατά της ΕΕ: Απαράδεκτες οι κυρώσεις στον Tucker Carlson, προσβάλλουν βάναυσα τους Αμερικανούς

Ο Elon Musk ξεσπά κατά της ΕΕ:  Απαράδεκτες οι κυρώσεις στον Tucker Carlson, προσβάλλουν βάναυσα τους Αμερικανούς
«Κάποιος μπορεί να συμφωνεί με τον Tucker ή όχι, αλλά είναι ένας σημαντικός Αμερικανός δημοσιογράφος και μια τέτοια ενέργεια θα προσέβαλε βάναυσα το αμερικανικό κοινό» σημείωσε ο ιδιοικτήτης της πλατφόρμας Χ
Σχετικά Άρθρα
Ο Elon Musk δήλωσε ότι οι κυρώσεις που προτείνουν ευρωβουλευτές κατά του Tucker Carlson μετά τη συνέντευξή του με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin είναι «ενοχλητικές» και - εάν τελικά ισχύσουν – θα αποτελέσουν μεγάλη προσβολή για τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Εάν αληθεύει, αυτό θα είναι πράγματι ανησυχητικό.
Κάποιος μπορεί να συμφωνεί με τον Tucker ή όχι, αλλά είναι ένας σημαντικός Αμερικανός δημοσιογράφος και μια τέτοια ενέργεια θα προσέβαλε βάναυσα το αμερικανικό κοινό», έγραψε ο Musk στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βουλευτές της ΕΕ λέγεται ότι ζητούν κυρώσεις και ταξιδιωτική απαγόρευση κατά του Carlson για τη συνέντευξή του με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.
Την Τρίτη (6/2), ο Carlson ανακοίνωσε ότι πήρε συνέντευξη από τον Putin στη Μόσχα από μια δημοσιογραφική υποχρέωση να ενημερώσει τους Αμερικανούς για την πραγματικότητα της σύγκρουσης στην Ουκρανία και τις συνέπειές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης