Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πραγματική γενοκτονία – Οι Ισραηλινοί, που μετρούν μεγάλες απώλειες στις μάχες με τη Hamas, σκότωσαν 80 Παλαιστίνιους σε 24 ώρες

Πραγματική γενοκτονία – Οι Ισραηλινοί, που μετρούν μεγάλες απώλειες στις μάχες με τη Hamas, σκότωσαν 80 Παλαιστίνιους σε 24 ώρες
 O αριθμός των νεκρών από την ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στον θύλακα ανέβηκε στους 30.878  ενώ 72.402 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν
Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ως αποτέλεσμα της κτηνώδους επιχείρησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του θύλακα στις 8/3/2024.
«Τις τελευταίες 24 ώρες, 78 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 104 τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα», ανέφερε το υπουργείο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Al Jazeera.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο αριθμός των νεκρών από την ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στον θύλακα ανέβηκε στους 30.878, ενώ 72.402 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν.
Οι εντάσεις ξέσπασαν στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση μαχητών της Hamas από τη Λωρίδα της Γάζας στο ισραηλινό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου, όταν πολλοί Ισραηλινοί που ζούσαν στους οικισμούς κοντά στα σύνορα της Γάζας σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν όμηροι.
Σε απάντηση, το Ισραήλ κήρυξε πλήρη αποκλεισμό της Γάζας, εξαπέλυσε βομβαρδισμούς του θύλακα και ορισμένων περιοχών στον Λίβανο και τη Συρία και στη συνέχεια συνέχισε με χερσαία επίθεση στον θύλακα.
Συγκρούσεις αναφέρονται και στη Δυτική Όχθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης