Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι χτύπησαν τους Ουκρανούς σε 112 περιοχές ενώ κατάλαβαν το Pervomaiskoye στο Donetsk

Οι Ρώσοι χτύπησαν τους Ουκρανούς σε 112 περιοχές ενώ κατάλαβαν το Pervomaiskoye στο Donetsk
Μαχητικά αεροσκάφη, πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό του ουκρανικού στρατού σε 112 περιοχές
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν στρατιωτικούς και εξοπλισμό της Ουκρανίας σε 112 περιοχές την περασμένη ημέρα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το Σάββατο (13/4/2024).
«Μαχητικά αεροσκάφη, πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό του ουκρανικού στρατού σε 112 περιοχές», ανέφερε το υπουργείο.

Κατελήφθη το Pervomaiskoye

Εν τω μεταξύ οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τον οικισμό Pervomaiskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR), ανέφερε το υπουργείο.
«Κοντά στον τομέα Avdeyevka της γραμμής εμπλοκής, η ομάδα μάχης Κέντρο κατέλαβε τον οικισμό Pervomaiskoye» ανέφερε το υπουργείο.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την περασμένη ημέρα, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν περίπου 235 απώλειες κοντά στον τομέα Avdeyevka της γραμμής εμπλοκής, καθώς μονάδες από το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας απέκρουσαν οκτώ ουκρανικές αντεπιθέσεις εκεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης