Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Να απελευθερωθούν οι Ουκρανοί από το εγκληματικό καθεστώς του Zelensky

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Να απελευθερωθούν οι Ουκρανοί από το εγκληματικό καθεστώς του Zelensky
Αυτή η απελευθέρωση θα έρθει σίγουρα στο ουκρανικό έδαφος τονίζει ο Medvedchuk
Ο λαός της Ουκρανίας πρέπει να απελευθερωθεί από το εγκληματικό καθεστώς του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky υποστηρίζει ο Ουκρανός πολιτικός Viktor Medvedchuk, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος πως αυτό θα συμβεί.
«Σήμερα, ο ουκρανικός λαός χρειάζεται την απελευθέρωση του από το εγκληματικό καθεστώς του Zelensky, ο οποίος πούλησε τα συμφέροντά του στους Δυτικούς αφέντες του.
Και αυτή η απελευθέρωση θα έρθει σίγουρα στο ουκρανικό έδαφος» τόνισε ο Medvedchuk, αναφέροντας πως πολλές γενιές Ουκρανών δεν παρατήρησαν ή δεν ήθελαν να παρατηρήσουν το ότι η κοινωνία «γλιστρούσε» στη ναζιστική ιδεολογία, ενώ επισήμανε πως υπήρξαν αρκετοί που ευχαριστήθηκαν με τα δεινά των ανθρώπων στο Donbass.
Όπως λέει ο ναζισμός στην Ουκρανία άρχισε να προπαγανδίζεται επί της προεδρίας του Viktor Yushenko μετά τα γεγονότα του 2014.
«Στη συνέχεια, οι Δυτικοί ενστάλαξαν στη συνείδηση των Ουκρανών πως οτιδήποτε οδηγεί τη χώρα στη Δύση είναι καλό και πως οτιδήποτε τη συνδέει με τη Ρωσία είναι ασυνήθιστα επιβλαβές για την ανάπτυξή της» υπογράμμισε ο Medvedchuk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης