Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Trump κατά Biden: Ο αχρείος παίρνει το μέρος των τρομοκρατών της Hamas

Επίθεση Trump κατά Biden: Ο αχρείος παίρνει το μέρος των τρομοκρατών της Hamas
«Ο Biden είναι αδύναμος, διεφθαρμένος και οδηγεί τον κόσμο κατευθείαν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
Σχετικά Άρθρα
Ο Donald Trump κατηγόρησε την Πέμπτη (9/5/2024) τον Joe Biden ότι «παίρνει το μέρος» της Hamas και χαρακτήρισε «ντροπή» τις απειλές του Αμερικανού προέδρου να σταματήσει την παράδοση ορισμένων όπλων στο Ισραήλ σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης στη Rafah, την πόλη στη νότια Λωρίδας της Γάζας.
«Αυτό που κάνει ο Biden για το Ισραήλ είναι ντροπή», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου σε μέσα ενημέρωσης, προτού μπει στην αίθουσα δικαστηρίου της Νέας Υόρκης όπου δικάζεται για την απόκρυψη της παράνομης πληρωμής στην πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.
Ο Δημοκρατικός πρόεδρος προειδοποίησε ότι «δεν θα παραδώσει» ορισμένα όπλα στο Ισραήλ, του οποίου οι ΗΠΑ είναι ο κύριος στρατιωτικός υποστηρικτής, ιδίως «βλήματα πυροβολικού», σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Rafah.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Biden θέτει δημοσίως όρους στην αμερικανική στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ, στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Hamas στη Γάζα σε αντίποινα για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου του παλαιστινιακού ισλαμικού κινήματος στο νότιο Ισραήλ.
«Ο Joe ο αχρείος παίρνει το μέρος των τρομοκρατών» της Hamas», είπε επίσης ο Trump με ανάρτησή του στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.
«Ο Biden είναι αδύναμος, διεφθαρμένος και οδηγεί τον κόσμο κατευθείαν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι μόλις επιστρέψει στην εξουσία, «θα απαιτήσει ειρήνη μέσω ισχύος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης