Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev για Scholz, Macron: Να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας - Αυτό τους αξίζει

Medvedev για Scholz, Macron: Να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας - Αυτό τους αξίζει
Δεν «μάσησε» τα λόγια του ακόμη μία φορά ο Dmitry Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου βάζουν «στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας» τους Emmanuel Macron και Olaf Scholz, υπογράμμισε πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Dmitry Medvedev, στον απόηχο της τεράστιας αποτυχίας των δύο Ευρωπαίων ηγετών.
Όπως έγραψε στο «Χ» ο Ρώσος αξιωματούχος: «Ώρα για παραίτηση. Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!».
Συμπλήρωσε δε ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αποτύπωσαν την «ανίκανη πολιτική» των Scholz, Macron και τη στήριξη στην Ουκρανία.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, ανέφερε ότι αν και μετά τις ευρωεκλογές η πλειοψηφία στο Ευρωκοινοβουλίου θα συνεχίσει να είναι φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική, η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων είναι ξεκάθαρη.
«Η δυναμική αυτή είναι εμφανής και φυσικά, παρά το γεγονός ότι οι φιλοευρωπαίοι διατηρούν τις ηγετικές τους θέσεις για την ώρα, με το πέρασμα του χρόνου τα δεξιά κόμματα θα πάρουν τη θέση τους», δήλωσε.
Σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία θα παρακολουθήσει προσεκτικά τις πρόωρες εκλογές στη Γαλλία, «λαμβάνοντας υπόψιν της, ας πούμε, εξαιρετικά μη φιλική και ίσως εχθρική στάση της γαλλικής ηγεσίας προς τη χώρα μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης