Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανική βαρβαρότητα στο Kursk - Κάμερα νεκρού στρατιώτη αποκάλυψε συγκλονιστικά πλάνα με λεηλασίες κατά αμάχων

Ουκρανική βαρβαρότητα στο Kursk - Κάμερα νεκρού στρατιώτη αποκάλυψε συγκλονιστικά πλάνα με λεηλασίες κατά αμάχων
Στα σχετικά πλάνα φαίνεται ένας Ουκρανός μαχητής να πυροβολεί απροκάλυπτα άοπλους πολίτες
Πλάνα από μια σφαγή αμάχων σε έναν οικισμό του Kursk εντοπίστηκε στην κάμερα ενός σκοτωμένου μαχητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU), που είχε ενσωματωθεί στο κράνος του.
Τη σχετική είδηση και το υλικό μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο εκπρόσωπο των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας.
«Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας των κατοίκων της περιοχής. Κρίνοντας από τα πυρομαχικά και την εμφάνιση, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι πρόκειται για απλούς στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων που προβαίνουν σε ληστείες και λεηλασίες», τονίζει το σχετικό ανακοινωθέν του υπουργείου άμυνας.
Σημειώνεται ότι στο σημείο που βρέθηκε το κράνος με την κάμερα βρέθηκε και ένα SUV των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, στο ντουλαπάκι του οποίου υπήρχαν διάφορα κοσμήματα.
Όπως διευκρινίζεται από την πηγή του πρακτορείου, ενδέχεται να σχετίζονται με τα πλάνα της σφαγής, τα οποία γυρίστηκαν σε κατοικημένη περιοχή.
Στα σχετικά πλάνα, απεικονίζεται ένας Ουκρανός μαχητής να πυροβολεί απροκάλυπτα άοπλους πολίτες.
Νωρίτερα, η ψηφιακή έκδοση της Pravda ανέφερε για τις θηριωδίες που διέπραξαν μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι σκότωσαν αμάχους στην πόλη Sudzha της ρωσικής περιφέρειας του Kursk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης