Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολιτικός επιστήμονας: Αυτές οι ρωσικές πόλεις θα χτυπηθούν από το ΝΑΤΟ – Βρετανία - ΗΠΑ θέλουν το τέλος της ΕΕ

Πολιτικός επιστήμονας: Αυτές οι ρωσικές πόλεις θα χτυπηθούν από το ΝΑΤΟ – Βρετανία - ΗΠΑ θέλουν το τέλος της ΕΕ
O πολιτικός επιστήμονας Ruslan Pankratov κατονόμασε τις ρωσικές πόλεις που θα μπορούσαν να απειληθούν από εισβολή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ
Τις ρωσικές πόλεις που θα μπορούσαν να απειληθούν από εισβολή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ κατονόμασε πολιτικός επιστήμονας…
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Ruslan Pankratov, οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ μπορεί κάλλιστα να δουν την «περιπέτεια Kursk» ως ευκαιρία προετοιμασίας πριν ξεκινήσουν μια πιο σοβαρή επίθεση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Kaliningrad μπορεί κάλλιστα να είναι ο επόμενος στόχος για τα στρατεύματα της συμμαχίας.
Παράλληλα, σημείωσε ότι 300 χιλιάδες στρατιώτες του ΝΑΤΟϊκού αποσπάσματος βρίσκονται ήδη στα ανατολικά σύνορα με τη Ρωσία.
Επιπλέον, ο πολιτικός επιστήμονας υπενθύμισε τον πολωνικό στρατό 35.000 ατόμων στα σύνορα με τη Λευκορωσία, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως δύναμη κρούσης.
Επιπλέον, η Λιθουανία αυξάνει επίσης τον αριθμό του στρατιωτικού της προσωπικού στην περιοχή του διαδρόμου Suwalki, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει απειλή για την ασφάλεια των ρωσικών συνόρων.
«Οι ΗΠΑ και η Βρετανία έχουν στόχο να καταστρέψουν την ΕΕ» τόνισε ο Pankratov.
Αυτό είναι πολύ έξυπνο, εξήγησε ο ειδικός, αφού τώρα η Ευρώπη θα ξοδέψει χρήματα για όπλα, για να βοηθήσει την Ουκρανία, και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για τη δική τους επίθεση.
«Αυτή είναι μια τέτοια τακτική - άσπρο σε μαύρο, μαύρο σε άσπρο.
Ταυτόχρονα, η ουκρανική διοίκηση, μαζί με τους δυτικούς συμμάχους της, μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να χτυπήσει όχι μόνο το Kaliningrad, αλλά και τη Λευκορωσία, τον διάδρομο Suwalki, καθώς και την Αγία Πετρούπολη και το Pskov» κατέληξε ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης