Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρώτη αντίδραση Παπανώτα με αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ - «Καλή τύχη και φιλάκια»

Πρώτη αντίδραση Παπανώτα με αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ - «Καλή τύχη και φιλάκια»
Πικραμένος εμφανίστηκε ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την απόφαση Κασσελάκη για αποπομπή του από την ευρωλίστα
Σχετικά Άρθρα
Το ζήτημα Παπανώτα έκλεισε με τον αναμενόμενο τρόπο, με πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να αναγκάζεται να τον βγάλει εκτός λίστας για τις ευρωεκλογές, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις σεξιστικές του δηλώσεις.
Ο γνωστός πανελίστας και δημοσιογράφος έκανε παρέμβαση μέσω του Alpha και δεν έκρυψε την πικρία του για τις εξελίξεις, κάνοντας λόγο για νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Όταν μπεις σε έναν στίβο που δεν είναι πρέπουσες οι συνθήκες, καλό είναι να απομακρύνεσαι νωρίς» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι από χθες βρισκόταν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, ενημερώνοντάς τους ότι θα παραιτηθεί εάν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις σε βάρος του.
Σε άλλο σημείο τόνισε «δεν θέλουν τη βοήθειά μου, δεν πειράζει. Είναι προσβολή στο πρόσωπό μου και προς όσους ψήφισαν», ενώ άφησε αιχμή κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας «ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα, αλλά δεν έχει σημασία αυτό», για να του ευχηθεί «καλή συνέχεια».
Επανέλαβε τα περί κοπτοραπτικής στις δηλώσεις του, ενώ σχολίασε και την παρέμβαση Μπεκατώρου λέγοντας «δεν είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων».
«Καλή τύχη και φιλάκια» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης