Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρέντη - θάνατος αστυνομικού: Απολογούνται οι 31 από τους συλληφθέντες - Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Ρέντη - θάνατος αστυνομικού: Απολογούνται οι 31 από τους συλληφθέντες - Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο
Στα δικαστήρια μετήχθησαν 31 κατηγορούμενοι
Σχετικά Άρθρα
Στην Ευελπίδων απολογούνται από το πρωί του Σαββάτου 27/4 οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία με ναυτική φωτοβολίδα του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη στου Ρέντη έξω από το κλειστό γήπεδο τον περασμένο Δεκέμβριο.
Την υπόθεση χειρίζονται πέντε ανακριτές, ενώ σε βάρος των 67 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 28 αδικήματα, με 12 από αυτά να είναι κακουργήματα.
Ενώπιον των Ανακριτών οδηγήθηκε για να απολογηθεί το Σάββατο 27/4 η πρώτη ομάδα κατηγορουμένων.
Συγκεκριμένα, στα δικαστήρια μετήχθησαν 31 κατηγορούμενοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες που αφορούν δράση εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία οι δικαστικές αρχές χρεώνουν την δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού έξω από το κλειστό γήπεδο στο Ρέντη

Δύο αφέθηκαν ελεύθεροι

Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου προφυλακισμένου ως ο δράστης της ρίψης της ναυτικής φωτοβολίδας στον αστυνομικό Γ. Λυγγερίδη.
Ο 16χρονος αδελφός του προσωρινά κρατούμενου , με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Πειραιά, είναι ανάμεσα σε αυτούς που συνελήφθησαν στην μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για οπαδική βία. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα καθώς και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
Επίσης, ακόμη ένας κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων .
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης