Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για το «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη - «Να τον χαίρονται», θύμισε Πολάκη

Κόντρα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για το «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη - «Να τον χαίρονται», θύμισε Πολάκη
Αφορμή για νέα «μάχη» μεταξύ των δύο κομμάτων, η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η έκφραση «θα τους ξεσκίσω» που χρησιμοποίησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα, σε συνάντησή του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα πριν από δύο ημέρες, ο κ. Κασσελάκης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, λέγοντας μεταξύ άλλων στους εργαζόμενους «πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω».
Αυτή η έκφραση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Νίκο Ρωμανό να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω”!
Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!
ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός.

Η απάντηση Κασσελάκη

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εμφανίζεται ανυποχώρητος για τη φράση που χρησιμοποίησε πριν από δύο ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην Πρέβεζας επισήμανε ότι “πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω”.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει:
«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;
Το ξαναλέω λοιπόν.
Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία.
Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ.
Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι».


ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η ΝΔ προσπαθεί να φιμώσει

 

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η ΝΔ προσπαθεί να φιμώσει».
«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Από την Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν, πως για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το δημόσιο σύστημα υγείας υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο isyriza.gr/opinion_form και να τους ενημερώσουν.
«Μια νέα σχέση πολίτη- πολιτικής ξεκινά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης