Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Κολοσσιαίες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη δημογραφική κατάρρευση

Ελληνική Λύση: Κολοσσιαίες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη δημογραφική κατάρρευση
Επί  Μητσοτάκη  η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στη νεώτερη ιστορία της, σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
«Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει δεκάδες φορές, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του, ότι το δημογραφικό αποτελεί «πρώτη του προτεραιότητα».
Στην πράξη, επί των ημερών του, η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στη νεώτερη ιστορία της, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης είναι επίσης αυτός που επέβαλε τα επαίσχυντα νομοσχέδια νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών και γάμου ομοφυλοφίλων, τα οποία αποτελούν «βόμβα» στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας", υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι «φέτα» για να τον κόβει στη μέση, κατά την προσφιλή του τακτική, και να τον αντικαθιστά με «εισαγόμενους», στους οποίους μάλιστα δίνει και κίνητρα μέσω επιδομάτων, στέγης και λοιπών παροχών, σε αντίθεση με τους Έλληνες που υποφέρουν.
Εκτός και αν ο Κ. Μητσοτάκης ως «αντινατιβιστής» εφαρμόζει συνειδητά κάποιο παρανοϊκό σχέδιο «αντικατάστασης πληθυσμού», το οποίο θα είναι και το μέγιστο των πολιτικών του εγκλημάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης