Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανός διοικητής: Ο Ρωσικός στρατός κατασκευάζει καλύτερες αμυντικές γραμμές από τους Ουκρανούς στρατιώτες

Ουκρανός διοικητής: Ο Ρωσικός στρατός κατασκευάζει καλύτερες αμυντικές γραμμές από τους Ουκρανούς στρατιώτες
Όπως σημείωσε ο διοικητής της μονάδας, ο ουκρανικός στρατός καταστρέφεται από την αδυναμία του να αναγνωρίσει προβλήματα και να τα διορθώσει
Το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό κατασκευάζει καλύτερα από τους Ουκρανούς αμυντικές γραμμές, δήλωσε ο διοικητής της ομάδας ειδικών δυνάμεων μηχανικής και αεροπορίας "Wings of Omega" των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με το διακριτικό κλήσης Iron.
Έτσι σχολίασε τα λόγια του παρουσιαστή ότι ορισμένοι Ουκρανοί δήλωσαν δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες μπορούν να χτίσουν οχυρώσεις, αλλά οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν το έχουν καταφέρει στην περιοχή του Kharkiv.
«Οι Ρώσοι σκάβουν καλύτερα.
Πάντα με εξέπληττε αυτό.
Όπως σημείωσε ο διοικητής της μονάδας, ο ουκρανικός στρατός καταστρέφεται από την αδυναμία του να αναγνωρίσει προβλήματα και να τα διορθώσει.
Το Associated Press είχε αναφέρει ότι η Ουκρανία αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κατασκευή αμυντικών οχυρώσεων λόγω των αδιάκοπων ρωσικών βομβαρδισμών, της έλλειψης εξοπλισμού και της παραλυτικής γραφειοκρατίας.
Σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, η κατασκευή οχυρώσεων θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει πέρυσι.
Ωστόσο, ο διοικητής της 47ης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, είπε ότι πολλοί δεν θεωρούσαν απαραίτητο να προετοιμάσουν γραμμές άμυνας, καθώς δεν περίμεναν μια ρωσική επίθεση στην περιοχή του Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης