Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το φρεσκαρισμένο Nissan Juke 1.0 DIG -T 114 PS DCT

tags :
Δοκιμάζουμε το φρεσκαρισμένο Nissan Juke 1.0 DIG -T 114 PS DCT
Το Juke ανανεώθηκε και συνεχίζει ως ένα από τα πιο ξεχωριστά και πιο απολαυστικά οδηγικά μικρά SUV - Δοκιμάζουμε την αυτόματη έκδοση
Διανύουμε μια περίοδο που πολλές εταιρίες προχωρούν σε facelift των μοντέλων τους ώστε αυτά να συνεχίσουν την πορεία τους για όσο πάει και έως ότου δώσουν την σκυτάλη στους ηλεκτρικούς διαδόχους τους.
Εστιάζοντας στη Nissan, σχεδόν ταυτόχρονα με το facelift του Qashqai, ήρθε και το Juke, που βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του να φρεσκαριστεί και να αναβαθμιστεί συνολικά. Ήταν απαραίτητο; Ναι είναι η απάντηση, αφού παραδοσιακά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες στο ήμισυ του κύκλου της ζωής ενός μοντέλου, υλοποιούν τα απαραίτητα φρεσκαρίσματα προκειμένου να το καταστήσουν πιο επίκαιρο και ελκυστικότερο από ποτέ.
Το Juke έχοντας στην πλάτη 14 χρόνια ιστορίας, με την φουτουριστική εμφάνιση του, πάντα ήταν στην επικαιρότητα.
Η πρώτη γενιά θα έλεγε κανείς ότι μόλις βγήκε από το εργαστήρι των αυτοκινήτων του μέλλοντος, ενώ η δεύτερη πιο ώριμη κέρδισε με αξιώσεις την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στην Ευρώπη.
Το ανανεωμένο Juke λοιπόν έρχεται τώρα να διεκδικήσει νέο κοινό με όπλο και πάλι την εμφάνιση του, έστω και σε μια ωριμότερη εκδοχή, αλλά και με μια τιμή, που το καθιστά ένα ελκυστικό μικρό SUV.
Με τιμή εκκίνησης τις 22.490 ευρώ στην πλήρη έκδοση Acenta, το Nissan Juke 1.0 DIG-T 114 PS φιλοδοξεί να αποτελέσει μια άκρως ανταγωνιστική επιλογή στην ελληνική αγορά.
Εξωτερικά το ανανεωμένο Nissan Juke θα το ξεχωρίσετε από τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου (ειδικότερα στις πλουσιότερες εκδόσεις Ν-Design, N-Sport και Techna που έχουν όλες ίδια τιμή).
Οι αιχμηρές γραμμές που άλλωστε καθόριζαν πάντα τον τολμηρό σχεδιασμό του Juke, φυσικά διατηρούνται στην τωρινή εκδοχή του (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης